5 Tips voor snelle verkoop van je huis

Wil je snel je huis verkopen? Hier 5 tips om je huis zo snel mogelijk te verkopen

1 Spic en Span

Ruim grootscheeps op en maak alles schoon. Haal zo veel mogelijk rommel en persoonlijke spullen weg.  Huur eventueel een tijdelijke opslagruimte om spullen op de bergen die je over hebt, maar niet kwijt wilt.  Zorg voor vrije plankruimte in kasten en op schappen. Ruim ook de zolder, schuur en meterkast op. Kopers kijken in alle hoeken en gaten. Was de gordijnen en zorgt dat het fris ruikt.

2 Repareren en afwerken

Werk bedrading weg en zorg dat alles werkt: schakelaars, verlichting,  sloten, etc. Repareer piepende deuren, loszittende deurklinken, lekkende stortbakken en druppende kranen. Zorg voor een keurige afwerking.

3 Neutrale tinten

Een lik verf doet wonderen. Kies neutrale kleuren: wit of lichte natuur- en grijstinten. Haal kleurrijke meubels weg en gebruik een neutrale kleur beddengoed.

4 Goede foto’s op funda

Bent u geen goede fotograaf, vraag dan een ander om foto’s te maken voor op funda. Schiet de plaatjes op een zonnige middag en zorg dat uw huis dan is opgeruimd.

5 Schone stoep

Een nette gevel, voordeur en voortuin of trapportaal zorgen dat uw huis meteen een goede indruk maakt. Laat de gevel zo nodig reinigen en fris het buitenschilderwerk op in – wederom- neutrale tinten.

Bron: Artikel in ABN Amro magazine  ‘Verkocht’

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>