Don en Sandra Damo zijn samen Damo Selfstorage. Sinds 2014 verhuren wij met veel plezier onze opslagruimtes in Hillegom. Persoonlijk contact met de klant staat voor ons hoog in het vaandel. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij samen met onze klanten streven naar een schone en opgeruimde ‘Selfstorage’. Een ‘Selfstorage’ waar u zich comfortabel en prettig voelt.
Bent u een ZZP’er of een internetondernemer die op zoek is naar opslagruimte voor de producten uit uw webshop? Of u bent op zoek naar tijdelijke of permanent opslagruimte omdat uw huis te klein wordt of omdat u gaat verhuizen? Heeft u een probleem dat kan worden opgelost met de huur van een opslagruimte? Kom dan eens vrijblijvend langs om een kijkje te nemen aan de Ampèrestraat in Hillegom. Naast een rondleiding vertellen wij u graag welke mogelijkheden er zijn. Kleine of grote opslagruimte nodig? Bij ons heeft u 7 dagen per week (van 6.00 uur tot 23.00 uur) toegang tot de box met uw spullen. Op kantoordagen kunt u langs komen en de koffie staat altijd klaar!

Onze familie Damo is al bijna 100 jaar een vertrouwde naam in de Duin- en Bollenstreek. Eerst met Terrazzo producten, daarna met uitgewassen grindtegels en de laatste 30 jaar zijn wij met succes actief in natuursteen producten. In 2014 hebben wij onze activiteiten uitgebreid met verhuur van opslagruimte. In onze panden in Hillegom kunt u nu ook veilig en vertrouwd uw kostbare spullen opslaan bij Damo Selfstorage. Uiteraard met dezelfde ‘personal touch’ en service die u al bijna een eeuw van ons gewend bent.
Tot ziens in Hillegom!

damo selfstorage