Winterstalling voor uw motor te huur

In de winter wilt u natuurlijk uw motor veilig en droog kunnen stallen. U wilt zeker weten dat de motor veilig staat. En in de lente weer klaar is voor gebruik. Kies daarom voor motorstalling bij Damo Selfstorage

Veilige motorstalling

Als u kiest voor de motorstalling bij Damo Selfstorage weet u zeker dat uw motor veilig staat. De ruimte is verwarmd en droog, en het pand is voorzien van inbraak- en brandbeveiliging en beveiligingscamera’s die het gebouw 24/7 in de gaten houden. De motorruimte wordt dus goed bewaakt! Onze motorstalling is 7 dagen per week tussen 06:00 en 23:00 uur toegankelijk. Als u dus op een onverwachte mooi dag toch nog lekker de weg op wilt, is dat geen probleem! 

Altijd goede service

We vinden persoonlijk contact met onze klanten altijd erg belangrijk. We maken samen met u onze Selfstorage tot een plek die prettig en comfortabel voelt. En natuurlijk staan we altijd met raad en daad voor u klaar. Wij verhuren onze motorstalling voor het volledige seizoen van 12 maanden of voor 6 maanden als winterstalling. De winterstalling loopt van 1 oktober tot 1 april.

Motor stallen en spullen opslaan?

U wilt uw motor veilig stallen maar u heeft ook nog inboedel, tuinspullen of andere zaken die u wilt opslaan? Huur nu bij ons een goed geventileerde opslagcontainer op ons buitenterrein waar uw motor in past en waar u ook andere goederen in op kunt slaan. Goed afsluitbaar en veilig achter het hek. De inwendige afmetingen van de containers zijn 280cm lang, 210cm breed en 205cm hoog.

Prijzen

Jaarstalling voor de motor van 12 maanden € 52,50 per maand inclusief wandcontactdoos voor druppelaar.

Winterstalling voor de motor van 6 maanden € 63.- per maand inclusief wandcontactdoos voor druppelaar.

Opslagcontainer € 95,29 per maand (geen stroom aanwezig).

Contact opnemen met Damo Selfstorage

Zoekt u dus ook een veilige winterstalling of jaarstalling voor uw motor? Of wilt u meer weten over motorstalling bij Damo Selfstorage? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons per e-mail bereiken via info@damoselfstorage.nl. Of bel naar 0252-250000! Voor een nette motorstalling gaat u natuurlijk naar Damo Selfstorage.