We stellen het erg op prijs als hier een reactie wilt achterlaten. Alvast bedankt!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Damo Self Storage
Average rating:  
 33 reviews
 by J. Van Heijst

Goede service (aanhangwagen van jullie is top!), schoon, goede prijs en alles is lekker snel geregeld. We bevelen Damo van harte aan!

 by Winny Paauw

De opslagruimte in Hillegom is altijd schoon en opgeruimd. Het is fijn dat de gehuurde ruimte toegankelijk is tussen 6 en 23 uur. En als ik vragen heb, krijg ik snel antwoord!

 by R.J. Koopman

Hele nette en verzorgde opslag, 24/7 bereikbaar. Sandra staat altijd voor je klaar! Uiteindelijk een grotere box gehuurd omdat ik toch meer spullen wilde opslaan. Terplekke direct geregeld door Sandra. Eerste verdieping is door de ruime lift geen enkel probleem. Karretjes etc. allemaal beschikbaar, waardoor je minimaal hoeft te tillen. Kortom, een aanrader!

 by Kim
Zeldzaam goede service

Ik heb ruim twee jaar een opslagruimte gehuurd en er werd altijd goed meegedacht over de ruimte die ik nodig had. Prijs kwaliteit heb ik uitvoerig vergeleken maar DAMO was ook de goedkoopste. Telefonische bereikbaarheid en vriendelijkheid top en de snelheid waarmee ik kon schakelen, toen ik een kleinere box wilde was ook super. Het pand is altijd netjes en de lift en hulpmiddelen doen t altijd goed. Ik ben altijd een kritische klant maar kon echt niets opmerken. Bedankt voor alles!

 by M.Kuipers

In verband met een verhuizing tussen Hoofddorp en Hillegom was er een tijdelijke opslag nodig. Verrassend als je dan uit al het aanbod de beste eruit pakt. Mooie schone, droge en goed toegankelijke boxen. Bovendien diverse hulpmiddelen beschikbaar en bovenal een behulpzame verhuurder. Een volgende keer hoef ik niet meer te zoeken.

 by Yolande Mooyekind
Top geregeld

Super locatie! Goed bereikbaar; alle faciliteiten; zeer schoon en vriendelijke mensen.

Wij zijn tijdens onze verhuurperiode en verhuis tijd enorm geholpen hiermee !!

Erg aan te bevelen ook voor extra stalling spullen, materialen.

 by P. van der Bent
Damo opslag aanbevolen

Nette, schone, bewaakte opslag met voldoende parkeerplaats . Verder gratis verstrekking van bezems, karretjes etc. Eigenaren zijn zeer vriendelijk die altijd klaar staan om te helpen en te advisren. Mochten we nogmaals opslag nodig hebben dan komen we zeker terug. Hele fijne ervaring de afgelopen 2 jaar. Hartelijk dank daarvoor.

 by Jaap van Arkel
Top opslag

Nette en goed georganiseerde opslag units. Zeer goed bereikbaar en beveiligd. Had met spoed een opslag nodig. Ik ben hier erg vriendelijk en gastvrij geholpen. Verder is er een aanhanger en bezorg bus beschikbaar die voor een kleine vergoeding te gebruiken is. Heb net mijn unit opgezegd maar als het weer eens nodig is kom ik hier weer terug voor de opslag. Echt een vriendelijk en eerlijk bedrijf.

 by Sabrine

Mooie en vooral schone opslag! Vriendelijk geholpen.
De karretjes zijn goed te gebruiken en goed dichtbij parkeren bij je opslag.
Ik raad damo selfstorage zeker aan!

 by Mike van Dam
Opslag huren

Hele fijne mensen die echt met je meedenken en mee werken
Goed toegankelijk karretjes gratis te gebruiken naar je opslag
Ik raad ze zeker aan, en als ik het nog eens nodig heb.
Kom ik zeker terug

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»