Uw goederen of gereedschap veilig opgeslagen

Wanneer u voor uw bedrijf extra opslagruimte nodig heeft, huurt u natuurlijk een hoogwaardige bedrijfsunit bij Damo Selfstorage! Of het nou gaat om gereedschap dat u niet elke dag nodig heeft, archiefmappen of goederen voor uw webshop, bij ons weet u zeker dat alles veilig opgeslagen staat! Met een doorrijhoogte van ruim 3 meter past ook uw bedrijfsbus met gemak in de bedrijfsunit. Meer weten? Kom gerust een keer langs of neem contact met ons op.

De ideale oplossing voor uw bedrijf

Heeft u bijvoorbeeld een webshop die goed aan het groeien is. En heeft u daardoor geen ruimte meer om alle goederen op te slaan? Moet u voor uw bedrijf archiefmateriaal opslaan? Of bent u zzp’er en heeft u gereedschappen of machines die u niet iedere dag nodig heeft? Huur dan een bedrijfsunit bij Damo Selfstorage! Bij ons zijn uw spullen in goede handen. U heeft de keuze uit allerlei groottes voor de bedrijfsunit. En heeft u meer of minder ruimte nodig? Dan wisselt u bij ons heel makkelijk van bedrijfsunit!

Een veilige bedrijfsunit

Bij ons staan uw goederen gegarandeerd veilig opgeslagen, of dat nou archiefmappen of dure apparaten zijn. Al onze opslagruimtes zijn verwarmd, droog, voorzien van inbraakalarm en brandmelding. En het pand is voorzien van bewakingscamera’s die 24 uur per dag aan staan. Alles wordt dus goed bewaakt en u kunt 24-7 terecht in uw bedrijfsunit.

Service bij Damo Selfstorage

Persoonlijk contact met onze klanten vinden we altijd erg belangrijk. Er staat dan ook altijd wel iemand voor u klaar die u kan helpen mocht u onverhoopt een handje extra nodig hebben. De bedrijfsunit huurt u voor minimaal 1 jaar en wij hanteren een opzegtermijn van 1 maand. En wist u al dat we voor ondernemers ook pakketten of goederen aan kunnen nemen? Ideaal dus!

Bedrijfsunits van ca 40m²

Aantal: 5
Momenteel beschikbaar: 0

IMG_6079

Bedrijfsunit van ca 100m²

Aantal: 1
Momenteel beschikbaar: 0

IMG_6075

Bedrijfsunit van ca 120m² (60m² beneden en 60m² boven)

Aantal: 1
Momenteel beschikbaar: 0

Neem contact op!

Wilt u meer weten over het huren van bedrijfsunits of opslagruimte voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op! Vul het formulier op de website in, dan hoort u snel van ons. Ook kunt u een mail sturen naar info@damoselfstorage.nl. Liever telefonisch contact? Bel dan naar 0252-250000. U huurt gemakkelijk en veilig een nette bedrijfsunit bij Damo Selfstorage!