Betrouwbare zakelijke opslagruimte in Hillegom

U bent een kleinschalige ondernemer zonder eigen bedrijfsruimte of kantoor? Tijdelijke opslagruimte of kantoorruimte is voor u de oplossing om uw gebrek aan ruimte op te lossen. Door uw handelsvoorraad bij Damo Selfstorage onder te brengen hoeft u de producten niet thuis te hebben staan. Dit kan interessant zijn voor allerlei soorten bedrijven en eenmanszaken, misschien ook wel voor u?

Voor wie?

Internetbedrijven en webshops

Verkoopt u uw producten via het internet? Via een webshop? Wellicht kunt u uw producten niet meer thuis opslaan. Uw schuur is te vochtig of de spullen staan in de weg. Wij hebben de opslagruimte voor u! 

Directe leveranciers

Levert u rechtstreeks aan zakelijke afnemers? Zonder een eigen bedrijfsruimte? Ook dan hebben wij bij Damo Selfstorage de perfecte ruimtes voor u. 

ZZP’er

Bent u een ZZP’er en wilt u uw gereedschappen en materialen opslaan? Natuurlijk hebben we ook daar de juiste opslagruimtes voor. 

De voordelen van zakelijke opslag bij Damo Selfstorage

  • 7 dagen per week toegang van ’s morgens 6 tot ’s avonds 11 uur met persoonlijke toegangspas
  • Droge en verwarmde opslagruimtes
  • Voorzien van 24-uurs camerabewaking
  • Centraal gelegen in de Bollenstreek
  • Extra service zoals ontvangst van goederen.

Wilt u sparren over uw zakelijke behoeften? Wilt u uw zakelijke opslag bij Damo Selfstorage onderbrengen? Neem vrijblijvend contact met ons op door het formulier op de website in te vullen of ons te bellen op 0252-250000.

Door onze dienstverlening helpen we u bij uw bedrijf. Wij bieden een uitgebreid servicepakket met onder andere onze dienst goederenontvangst en -afgifte. Wij kunnen pakketten van DHL en andere leveranciers aannemen en tijdelijk voor u klaar zetten. Deze service is gratis voor een opslagruimte vanaf 7 m3, voor kleinere maten wordt een toeslag in rekening gebracht van €10,- per maand.

Uw gereedschap en handelsvoorraad vertegenwoordigt waarschijnlijk een grote waarde en veiligheid is daarom zeer belangrijk. Daarom is ons pand voorzien van 24-uurs camerabewaking en een elektronische toegangscontrolesysteem zorgt er voor dat alleen onze klanten het pand kunnen betreden.

Alle ruimtes zijn verwarmd, waardoor er een constante temperatuur heerst. Ook zijn de ruimtes schoon en droog, waardoor u betrouwbare goederenopslag heeft.