Het kiezen van een verhuisbedrijf

Het kiezen van een goed verhuisbedrijf kan een hele klus zijn. Het begint er echter mee dat je zelf de zaken goed op orde hebt.  Hiermee zorg je dat het verhuisbedrijf je goederen op een goede manier van A naar B brengt. Het begint met het inpakken van je spullen.

Efficient en stevig inpakken

Zorg er voor dat je inboedel goed is verpakt. Losse spullen stop je in stevige dozen die tegen een stootje kunnen. Stop de dozen zo vol mogelijk, hiermee benut je de ruimte optimaal én voorkom je het inzakken van je dozen. Minder ruimte betekent daarnaast dat de dozen in een kleinere (opslag) ruimte passen, waarmee je weer ruimte bespaart. Tel uit je winst!

Kies een verhuisbedrijf

Als de goederen worden verhuisd door een verhuisbedrijf, kies dan een bedrijf dat voorzichtig met je bezitting omspringt. Je kunt het verhuisbedrijf de volgende situaties voorleggen:

  • Zijn de goederen verzekerd tijdens transport, en zo ja, hoe?
  • Hoe voorkomt het  verhuisbedrijf dat er spullen worden verloren/beschadigen?
  • Hoe vaak komt het voor dat er wat is misgegaan? (schade / verlies)

Indien kwaliteit het meest belangrijk is, kijk dat of het verhuisbedrijf een erkende verhuizer is. Zoek je echter een voordeliger oplossing kun je ook zoeken naar kleinere bedrijven als Anneverhuismaat (www.anneverhuismaat.nl). Je levert hier iets in op kwaliteit, maar zult waarschijnlijk wel met een kleiner budget uw spullen verhuisd hebben.logo

Kijk bij verhuisbedrijven of er een gastenboek aanwezig is waar klanten hun mening over bedrijf geven. Dit geeft een goede indruk van de kwaliteit van het bedrijf. Op vergelijkingsites als www.helpikverhuis.nl, of www.verhuisoffertes.com , kunnen de prijzen van verschillende erkende verhuizers naast allkaar worden gelegd.

Gebruik bovenstaande tips als handvat bij de aankomende verhuizing , zonder zorgen over een goede afloop. Succes!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>