Opslagruimte in Sassenheim huren

Zoekt u een nette garage te huur voor inboedel opslag? Wilt u een betaalbare winterstalling voor uw motor? Of bent u op zoek naar een bedrijfsunit voor uw bedrijf in Sassenheim? Ga dan naar Damo Selfstorage voor een nette opslagbox, of u nu ondernemer, zzp’er of particulier bent! Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op!

Veilige opslagruimte

Als u kiest voor huur van opslagruimte bij Damo Selfstorage zijn uw spullen zeker veilig. Of het nu gaat om meubelopslag in Sassenheim, een winterstalling voor uw motor, of een bedrijfsunit voor uw bedrijf in Sassenheim, alleen u heeft toegang tot uw spullen. Met uw persoonlijke toegangspas kunt u 7 dagen per week tussen 06:00 en 23:00 uur uw garagebox in. Ons pand heeft 24-uurs camerabewaking: uw spullen worden dus altijd in de gaten gehouden. De opslagruimte is droog en verwarmd; de beste omstandigheden om uw spullen in op te slaan dus! Wilt u in Sassenheim en omgeving tijdelijke opslag voor uw inboedel? Wilt u opslagruimte huren voor uw meubels? Of zoekt u een garage te huur voor motorstalling? Dan kiest u dus Damo Selfstorage!

Zakelijke opslagruimte bij Damo Selfstorage

Zoekt u tijdelijke opslagruimte voor uw bedrijf in Sassenheim? Of wilt u een bedrijfsunit huren? Kies dan voor Damo Selfstorage! Als u bijvoorbeeld een webshop heeft maar niet genoeg ruimte meer heeft om uw goederen op te slaan, is onze opslagruimte perfect! Of heeft u voor uw bedrijf in Sassenheim geen ruimte meer voor de archiefmappen die u moet bewaren? Ook dan is een garagebox de ideale oplossing. En als zzp’er heeft u misschien allerlei machines of gereedschappen die u niet iedere dag nodig heeft. Kies dan onze self storage om deze op te slaan! Bovendien kunnen we voor ondernemers ook pakketten of goederen ontvangen. Voor bedrijven in Sassenheim is huur van tijdelijke opslagruimte dus perfect!

opslagruimte sassenheim

Altijd geweldige service

Persoonlijk contact en service staat bij ons altijd hoog in het vaandel. Er is bij ons altijd iemand aanwezig om te helpen. Bovendien kunt u onze aanhanger, steekwagens of transport- en palletkarren tegen een kleine vergoeding per dagdeel huren. En bent u een van onze vaste klanten in Sassenheim, maar bent u niet in staat om zelf spullen van en naar uw garagebox te vervoeren? Geen probleem, in overleg helpen we u daar ook graag bij! We hanteren een opzegtermijn van maar twee weken, dat is voor u wel zo makkelijk. Heeft u toch meer of minder opslagruimte nodig? Dan switcht u bij ons probleemloos van self storage box!

Bel dus snel voor opslagruimte in Sassenheim!

Wilt u een opslagruimte huren voor meubelopslag in Sassenheim? Of zoekt u een opslagruimte te huur voor uw bedrijf in Sassenheim? Of wellicht bent u op zoek naar tijdelijke opslagruimte in Sassenheim. Kies dan voor een opslagbox van Damo Selfstorage! Bel ons op telefoonnummer 0252-250000, mail naar info@damoselfstorage.nl of vul het formulier op de website in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op! Voor nette meubelopslag of een goede bedrijfsunit in Sassenheim en omgeving gaat u naar Damo Selfstorage!