Nette opslagruimte huren

Wilt u tijdelijke opslagruimte huren voor uw inboedel? Huur dan extra opslagruimte bij Damo Selfstorage! Al sinds 2014 verhuren we met veel plezier onze opslagruimte in Hillegom. Of u nu als zzp’er, ondernemer of particulier op zoek bent naar de huur van opslagruimte, bij ons bent u altijd welkom! Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Alles veilig opgeslagen

Wanneer u kiest voor de huur van opslagruimte bij Damo Selfstorage staan uw spullen gegarandeerd veilig, of het nou gaat om een winterstalling voor uw motor of opslag van uw inboedel. Ons pand is droog en verwarmd, en 24/7 beveiligd met bewakingscamera’s. U weet dus zeker dat er niks met uw spullen gebeurt. Wij hebben opslagruimte te huur waar u met uw persoonlijke toegangspas 7 dagen per week tussen 06:00 en 23:00 uur terecht kunt. Een opslagruimte huren bij Damo Selfstorage is dus veilig en heel praktisch!

Onze service

We vinden goede service ontzettend belangrijk. We staan altijd voor u klaar om u te helpen. Bovendien zijn onze aanhanger, steekwagens en transportkarren tegen een kleine vergoeding per dagdeel te huur. Voor de huur van de opslagruimte houden we een korte opzegtermijn van maar twee weken aan. U hoeft dus nooit opslagruimte te huren terwijl u die niet meer nodig heeft. En als u toch een grotere of kleinere opslagruimte te huur nodig heeft wisselt u heel makkelijk van garagebox!

opslagruimte damo selfstorage

Zakelijke opslagruimte te huur

Ook voor de huur van opslagruimte voor bedrijven moet u bij Damo Selfstorage zijn. Is uw webshop bijvoorbeeld goed aan het groeien, maar heeft u niet meer genoeg ruimte voor uw goederen? Of wilt u opslagruimte huren voor machines of gereedschappen die u niet iedere dag gebruikt? Bij ons staat alles gegarandeerd veilig opgeslagen. En wist u dat we voor ondernemers ook pakketten en goederen aannemen? Wij hebben bij Damo Selfstorage voor elke ondernemer dus opslagruimte te huur.

Contact met Damo Selfstorage

Wilt u meer weten over de huur van onze opslagruimte? Of bent u benieuwd naar onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op! Vul het formulier op de website in, dan hoort u snel van ons. Of stuur een mail naar info@damoselfstorage.nl. Liever telefonisch contact? Bel dan naar 0252-250000. Huur opslagruimte bij Damo Selfstorage voor gegarandeerd veilige opslag met de beste service!