Opslagruimte te huur in Noordwijkerhout

Bent u op zoek naar een nette garage te huur voor inboedelopslag of goederenopslag? Zoekt u een betaalbare winterstalling voor uw motor? Of zoekt u een bedrijfsunit voor uw onderneming in Noordwijkerhout? Dan moet u bij Damo Selfstorage zijn! Of u nu ondernemer, zzp’er of particulier bent, bij ons vindt u een nette, veilige opslagbox en de beste service. Neem contact op voor meer informatie en huur uw opslagruimte in Noordwijkerhout!

Betrouwbare opslagruimte

Wanneer u kiest voor de huur van opslagruimte in Noordwijkerhout bij Damo Selfstorage weet u zeker dat uw spullen veilig zijn. Of u nu een garagebox nodig heeft voor meubelopslag, een winterstalling voor uw motor zoekt, of een bedrijfsunit voor uw onderneming in Noordwijkerhout wilt huren, niemand anders dan u komt bij uw spullen. Ons pand heeft 24-uurs camerabewaking, dus uw garagebox wordt goed bewaakt. Met uw persoonlijke toegangspas kunt u 7 dagen per week tussen 06:00 en 23:00 uur uw tijdelijke opslag in. De opslagruimte is verwarmd en droog: uw spullen worden dus onder de beste omstandigheden opgeslagen. Zoekt u in Noordwijkerhout tijdelijke inboedel opslag? Wilt u een garagebox voor meubelopslag? Of bent u op zoek naar een veilige garage te huur voor motorstalling? Dan gaat u dus naar Damo Selfstorage!

Nette bedrijfsunit bij Damo Selfstorage

Ook voor een bedrijfsunit of tijdelijke opslag voor uw bedrijf in Noordwijkerhout bent u welkom bij Damo Selfstorage. Heeft u bijvoorbeeld een webshop, maar niet genoeg ruimte meer om uw goederen op te slaan? Moet u voor uw bedrijf in Noordwijkerhout archiefmappen bewaren, maar staan ze enorm in de weg? Of heeft u als zzp’er allerlei machines of gereedschappen die u niet altijd nodig heeft en die daardoor in de weg staan? Dan is een garagebox de ideale oplossing! In onze self storage kunt u ook voor uw bedrijf makkelijk en veilig spullen opslaan. Bovendien kunnen we voor ondernemers ook goederen of pakketten aannemen. De huur van tijdelijke opslagruimte bij Dame Selfstorage is dus ook voor uw bedrijf in Noordwijkerhout ideaal!

opslagruimte noordwijkerhout

De beste service in Noordwijkerhout

We vinden persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk. Bovendien vindt u bij ons altijd de beste service! Er staat altijd iemand klaar om u te helpen. En voor een kleine vergoeding per dagdeel kunt u onze aanhanger, steekwagens of transportkarren huren. Bent u een van onze vaste klanten, maar lukt het niet om zelf spullen van en naar uw garagebox te brengen? Geen zorgen, in overleg helpen we u daar graag bij! De opzegtermijn voor de huur van onze opslagruimte is twee weken. En heeft u toch meer of minder opslagruimte nodig? Dan switcht u makkelijk naar een grotere of kleinere self storage box!

Neem contact op voor een opslagruimte in Noordwijkerhout!

Wilt u opslagruimte huren in de omgeving van Noordwijkerhout? Zoekt u een goede opslagbox voor uw inboedel? Kies dan voor de service van Damo Selfstorage! Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op door het formulier op de website in te vullen, te mailen naar info@damoselfstorage.nl of door te bellen naar 0252-250000. Voor tijdelijke opslagruimte in Noordwijkerhout gaat u naar Damo Selfstorage!