Huur van opslagruimte in Noordwijk

Wilt u een nette opslagruimte huren in Noordwijk voor goederenopslag of inboedel opslag? Zoekt u een goede winterstalling voor uw motor? Of heeft u een bedrijfsunit voor uw bedrijf in Noordwijk nodig? Ga dan naar Damo Selfstorage! Bij ons vindt u een nette, veilige opslagbox voor zowel ondernemers en zzp’ers als particulieren. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact op!

Veilige opslagruimte te huur

Bij Damo Selfstorage weet u zeker dat uw spullen veilig opgeslagen zijn in uw garagebox. Of u nu opslagruimte te huur zoekt voor meubelopslag, een winterstalling voor uw motor nodig heeft, of een bedrijfsunit voor uw onderneming in Noordwijk wilt huren, u bent de enige die bij uw spullen komt. Ons pand is 24/7 bewaakt met camera’s, dus alles wordt goed in de gaten gehouden. U krijgt een persoonlijke toegangspas waarmee u 7 dagen per week tussen 06:00 en 23:00 uur uw opslag in kunt. Onze opslagruimte is droog en verwarmd, dus uw spullen staan opgeslagen onder de beste omstandigheden. Zoekt u dus in Noordwijk tijdelijke inboedel opslag, een garage te huur voor meubelopslag, of een veilige garage te huur voor motorstalling? Kies dan voor Damo Selfstorage!

Zakelijke bedrijfsunit

Bij Damo Selfstorage bent u ook welkom als u op zoek bent naar een bedrijfsunit of opslagbox voor uw onderneming in Noordwijk. Wellicht heeft u een webshop, maar niet genoeg ruimte om uw goederen op te slaan. Of moet u voor uw bedrijf een archief bijhouden, maar staan die mappen in de weg? Heeft u als zzp’er wellicht machines of gereedschappen waar u geen plek voor heeft? Dan is een garagebox de perfecte oplossing! Ook voor uw bedrijf kunt u in onze self storage veilig en eenvoudig spullen opslaan. We nemen voor ondernemers bovendien ook goederen of pakketten aan! Voor uw bedrijf in Noordwijk is de huur van tijdelijke opslagruimte bij Damo Selfstorage dus ideaal!

opslagruimte noordwijk

Altijd goede service bij Damo Selfstorage

Persoonlijk contact met onze klanten staat bij ons altijd hoog in het vaandel. Er staat altijd iemand klaar om te helpen! Voor een kleine vergoeding per dagdeel kunt u bovendien onze aanhanger, steekwagens of transportkarren huren. En bent u een vaste klant bij ons, maar bent u zelf niet in staat om goederen van en naar uw garagebox te brengen? Neem dan contact op, in overleg helpen we u daar graag bij. We hanteren voor de huur van onze opslagruimte een opzegtermijn van twee weken, dat is voor u wel zo makkelijk! En heeft u toch meer of minder opslagruimte nodig? Geen probleem, dan switcht u makkelijk van self storage box!

Bel of mail met Damo Selfstorage!

Wilt u dus nette opslagruimte huren in de omgeving van Noordwijk? Neem dan contact met ons op! Vul het formulier op de website in, dan hoort u zo snel mogelijk van ons. U kunt ons ook per mail bereiken via info@damoselfstorage.nl of bellen op telefoonnummer 0252-250000. Voor de beste service en nette self storage in Noordwijk en omgeving gaat u naar Damo Selfstorage!