Opslagruimte te huur in Nieuw-Vennep

Bent u op zoek naar nette opslagruimte te huur voor inboedel opslag of goederenopslag in Nieuw-Vennep? Zoekt u een winterstalling voor uw motor in de buurt van Nieuw-Vennep? Heeft u een bedrijfsunit voor uw onderneming in Nieuw-Vennep nodig? Bij Damo Selfstorage vindt u nette tijdelijke opslag waar uw spullen gegarandeerd veilig opgeslagen kunnen worden! Wilt u meer weten over onze services? Neem dan contact op!

Alles veilig opgeslagen in Nieuw-Vennep

Uw spullen zijn gegarandeerd veilig in uw garagebox van Damo Selfstorage. U bent de enige die toegang heeft tot uw spullen, of dat nou gaat om opslagruimte te huur voor meubelopslag, een bedrijfsunit voor uw bedrijf in Nieuw-Vennep, of een winterstalling voor uw motor. Met uw persoonlijke toegangspas heeft u 7 dagen per week tussen 06:00 en 23:00 uur toegang tot uw eigen opslagbox. Deze worden overigens 24/7 bewaakt met camera’s dus uw spullen zijn goed beveiligd. Bovendien staat alles gegarandeerd droog en warm. Zoekt u dus in de omgeving van Nieuw-Vennep tijdelijke inboedel opslag of een garage te huur voor motorstalling of meubelopslag? Dan gaat u naar Damo Selfstorage!

Huur een bedrijfsunit bij Damo Selfstorage

Ook voor uw onderneming in Nieuw-Vennep kan het heel handig zijn om een opslagbox of bedrijfsunit te huren. Denk bijvoorbeeld aan extra opslagruimte voor uw webshop in Nieuw-Vennep, archiefmappen voor uw bedrijfsadministratie of machines of gereedschappen die u niet elke dag nodig heeft. Daarvoor is het huren van een garagebox de ideale oplossing! U slaat in onze self storage makkelijk en veilig de spullen voor uw bedrijf op, en u kunt er altijd bij. Bovendien kunnen we voor ondernemers ook goederen of pakketten ontvangen. Kies dus ook Damo Selfstorage voor zakelijke opslagruimte in Nieuw-Vennep en omgeving!

opslagruimte nieuw-vennep

Persoonlijk contact en goede service in Nieuw-Vennep

We houden graag persoonlijk contact met onze klanten. Er staat bij ons altijd iemand voor u klaar om te helpen. Bovendien zijn onze aanhanger, steekwagens of transportkarren voor een kleine vergoeding per dagdeel te huur. Bent u bij ons vaste klant en lukt het niet om zelf spullen van en naar uw self storage box te verplaatsen? Neem dan contact met ons op, in overleg kunnen we u daar zeker bij helpen! Voor de huur van de opslagruimte hanteren we een opzegtermijn van twee weken, zo zit u nooit te lang vast aan uw tijdelijke opslag. En blijkt dat u toch meer of minder ruimte nodig heeft? Geen probleem, u kunt bij ons heel makkelijk switchen naar een grotere of kleinere opslagbox.

Contact opnemen met Damo Selfstorage

Wilt u in de buurt van Nieuw-Vennep opslagruimte huren? Of zoekt u een garage te huur voor tijdelijke opslagruimte? Neem dan contact met ons op! Vul het formulier op de website in, dan hoort u snel van ons. U kunt ons ook een e-mail sturen via info@damoselfstorage.nl of bellen op telefoonnummer 0252-250000. Voor de huur van opslagruimte in Nieuw-Vennep en omgeving gaat u natuurlijk naar Damo Selfstorage!