Garagebox in Lisse huren

Bent u op zoek naar een betrouwbare plek voor inboedelopslag? Zoekt u een nette winterstalling voor uw motor? Of zoekt u een bedrijfsunit voor uw bedrijf in Lisse? Kies dan voor een opslagbox van Damo Selfstorage! Of u nu ondernemer, zzp’er of particulier bent, we staan voor u klaar! Wilt u meer weten? Neem contact met ons op!

Uw spullen veilig opgeslagen bij Damo Selfstorage

Wanneer u kiest om opslagruimte te huren bij ons weet u zeker dat uw spullen veilig zijn. Of u nu een winterstalling voor uw motor zoekt, ruimte voor meubelopslag nodig heeft, of een bedrijfsunit voor uw bedrijf in Lisse huurt, alleen u kunt in uw opslagbox! U krijgt een persoonlijke toegangspas waarmee u 7 dagen per week van 6 uur ‘s ochtends tot 11 uur ‘s avonds uw gehuurde object in kunt. Ons pand heeft 24/7 camerabewaking; er wordt dus altijd gewaakt over uw spullen. Onze opslagruimte is droog en verwarmd, dus uw goederen zijn onder de beste omstandigheden opgeslagen. Wilt u in Lisse dus tijdelijke opslag voor uw inboedel? Bent u op zoek naar een garage te huur voor motorstalling? Of zoekt u opslagruimte te huur voor uw meubels? Dan kiest u dus voor Damo Selfstorage!

Nette zakelijke opslagruimte

Heeft u voor uw bedrijf in Lisse tijdelijke opslagruimte nodig? Of wilt u een bedrijfsunit huren? Dat kan bij Damo Selfstorage. Onze tijdelijke opslagruimte is bijvoorbeeld perfect als u een webshop heeft, maar niet genoeg ruimte heeft om uw goederen op te slaan. Of heeft u misschien voor uw bedrijf in Lisse veel archiefmappen die u moet bewaren maar waar u geen ruimte voor heeft? Ook dan is een garagebox de ideale oplossing. En als zzp’er heeft u wellicht gereedschappen of machines die u niet iedere dag gebruikt. Sla die dan op in onze self storage! Bovendien kunnen we voor u als ondernemer ook goederen of pakketten in ontvangst nemen. Ook voor bedrijven in Lisse is huur van opslagruimte bij Damo Selfstorage ontzettend handig!

opslagruimte lisse

Onze service

We vinden persoonlijk contact en goede service zeer belangrijk. U kunt bijvoorbeeld onze aanhanger, steekwagens of transport- en palletkarren voor een kleine vergoeding per dagdeel gebruiken. En natuurlijk is er altijd iemand aanwezig om u te helpen. Bent u een van onze vaste klanten in Lisse en kunt u zelf geen spullen van en naar uw box vervoeren? Geen probleem, in overleg doen we dat graag voor u. We hanteren bovendien een opzegtermijn van twee weken, dat is wel zo makkelijk voor u! En heeft u toch meer of minder opslagruimte nodig? U wisselt makkelijk van een kleine naar een grotere self storage box of vice versa.

Neem contact met ons op!

Zoekt u dus een nette garage te huur voor meubelopslag? Wilt u opslagruimte huren voor uw bedrijf? Of zoekt u goede inboedelopslag? Neem dan contact met ons op! Vul het formulier op de website in, dan laten we zo snel mogelijk van ons horen. U kunt ons ook mailen via info@damoselfstorage.nl of ons telefonisch bereiken via 0252-250000. Voor tijdelijke inboedel opslag of een bedrijfsunit voor uw onderneming in Lisse kiest u Damo Selfstorage!