Opslagruimte huren in Hoofddorp

Zoekt u opslagruimte te huur voor inboedel opslag, motorstalling of meubelopslag in Hoofddorp en omgeving? Of heeft u voor uw onderneming in Hoofddorp een bedrijfsunit nodig? Voor de beste service en persoonlijke aandacht gaat u dan naar Damo Selfstorage. Bij ons slaat u uw spullen veilig en gemakkelijk op. Meer weten? Neem contact met ons op!

Veilige opslagbox

Bij Damo Selfstorage weet u zeker dat uw spullen veilig opgeslagen staan in uw persoonlijke garagebox. Of u nu kiest voor opslagruimte te huur voor meubelopslag, een bedrijfsunit voor uw onderneming in Hoofddorp, of een winterstalling voor uw motor, u bent de enige die toegang heeft tot uw opslagbox. Met uw persoonlijke toegangspas kunt u er 7 dagen per week tussen 06:00 en 23:00 uur in. Bovendien is ons pand beveiligd met 24-uurs camera’s; uw spullen worden dus goed bewaakt. Ook staat alles gegarandeerd droog en warm. Bent u dus op zoek naar tijdelijke inboedel opslag of een garage te huur voor meubelopslag of motorstalling? Dan kiest u Damo Selfstorage!

Zakelijke opslagruimte huren

Ook voor uw onderneming in Hoofddorp is de huur van opslagruimte of een bedrijfsunit ideaal. Wellicht heeft u voor uw webshop extra opslagruimte nodig, staan archiefmappen voor uw bedrijfsadministratie in uw kantoorpand in Hoofddorp in de weg, of heeft u machines of gereedschappen die u niet elke dag nodig heeft, maar waar u geen plek voor heeft. Dan is opslagruimte huren de ideale oplossing! In onze self storage slaat u eenvoudig en veilig alles voor uw bedrijf op, en u kunt er altijd makkelijk bij. We kunnen overigens voor ondernemers ook goederen of pakketten in ontvangst nemen. Kies voor zakelijke opslagruimte in Hoofddorp en omgeving dus ook voor Damo Selfstorage!

opslagruimte hoofddorp

Altijd de beste service

Persoonlijk contact vinden we ontzettend belangrijk. Er staat dan ook altijd iemand klaar om u te helpen. Ook kunt u onze aanhanger, steekwagens of transportkarren huren voor een kleine vergoeding per dagdeel. Voor de huur van opslagruimte hanteren we een korte opzegtermijn van twee weken. Zo zit u dus niet onnodig lang vast aan uw tijdelijke opslag. Heeft u meer of minder opslagruimte nodig? Geen probleem, u wisselt bij ons makkelijk van opslagbox. Voor onze vaste klanten kunnen we in overleg ook helpen bij het verplaatsen van uw spullen van en naar de garagebox. Dat is de service van Damo Selfstorage!

Contact met Damo Selfstorage

Zoekt u een garage te huur in Hoofddorp en omgeving? Kies dan voor de service van Damo Selfstorage! Wilt u meer weten? Neem dan contact op door het formulier op de website in te vullen, te mailen naar info@damoselfstorage.nl of te bellen naar 0252-250000. Voor de beste self storage in Hoofddorp en omgeving gaat u naar Damo Selfstorage!