Tijdelijke opslagruimte

Bent u op zoek naar tijdelijke opslagruimte in Hillegom? Kies dan voor Damo Selfstorage. We vinden persoonlijk contact erg belangrijk en zorgen samen met u voor een schone en opgeruimde garagebox die prettig aanvoelt. Of u nu als zzp’er, internetondernemer of particulier self storage zoekt, bij ons bent u altijd welkom om opslagruimte te huren. Meer weten over onze self storage in Hillegom? Neem dan gerust contact met ons op!

Veilige opslagruimte in Hillegom

Bij Damo Selfstorage weet u altijd zeker dat uw spullen veilig opgeslagen staan, of het nou gaat om meubelopslag, motorstalling of een bedrijfsunit. U krijgt een persoonlijke toegangspas waarmee alleen u als huurder toegang heeft tot het pand. U kunt er 7 dagen per week, van 6 uur ‘s ochtends tot ‘s avonds 11 uur in. Bovendien is ons pand voorzien van 24-uurs camerabewaking, zodat alles goed in de gaten gehouden wordt! Onze opslagruimte in Hillegom is droog en verwarmd; uw goederen zijn dus onder ideale omstandigheden opgeslagen. Zoekt u dus tijdelijke opslag voor uw inboedel? Zoekt u een veilige garage te huur voor uw motor? Of zoekt u opslagruimte te huur voor uw meubels? Dan kiest u dus voor Damo Selfstorage!

Betrouwbare zakelijke opslagruimte

Niet alleen als particulier kunt u terecht bij Damo Selfstorage in Hillegom, ook voor bedrijven bieden we allerlei opslagoplossingen. Runt u bijvoorbeeld een webshop en heeft u thuis niet meer genoeg ruimte om alle goederen op te slaan? Tijdelijke opslagruimte is dan de ideale oplossing voor het gebrek aan ruimte. En een garagebox bij Damo in Hillegom is handig om uw handelsgoederen in op te slaan, maar komt ook perfect van pas als uw bedrijf te maken heeft met een groot aantal archiefmappen die veilig bewaard dienen te worden. Zo staan ze bij u niet in de weg. Met onze self storage kunt u ook als zzp’er goed terecht. Denkt u bijvoorbeeld aan opslag van dure machines of gereedschappen die u niet iedere dag nodig heeft. Bovendien kunnen we goederen en pakketten voor u als ondernemer in ontvangst nemen. Huren van opslagruimte bij Damo Selfstorage is dus ook voor bedrijven in Hillegom ideaal!

opslagruimte hillegom

Service van Damo Selfstorage

We vinden goede service ontzettend belangrijk! Onze aanhanger is bijvoorbeeld voor een kleine prijs per dagdeel te gebruiken, net als transportmiddelen zoals transport- en palletkarren en steekwagens. En natuurlijk is een helpende hand altijd aanwezig. Bent u een vaste klant, maar niet in staat om spullen van en naar uw box te vervoeren? Neem dan contact met ons op, want onder speciale voorwaarden kunnen we dit zonder problemen voor u verzorgen! Bovendien hanteren we een korte opzegtermijn; deze is namelijk twee weken. Dat is wel zo praktisch! Ook switcht u heel gemakkelijk om van een kleine naar een grotere opslagbox, of andersom.

Neem contact op!

Zoekt u dus een nette garage te huur voor meubelopslag, winterstalling van uw motor of inboedelopslag in Hillegom? Of zoekt u een bedrijfsunit? Kies dan voor een opslagbox van Damo Selfstorage! Wilt u een opslagbox huren, een keer komen kijken of meer informatie over onze services? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het formulier op de website in, bel naar telefoonnummer 0252-250000 of stuur een mail naar info@damoselfstorage.nl. Voor nette tijdelijke opslag en goede service in Hillegom gaat u naar Damo Selfstorage!