Opslagruimte huren in Heemstede

Zoekt u opslagruimte te huur voor goederenopslag of inboedel opslag? Wilt u een winterstalling voor uw motor in de buurt van Heemstede? Of heeft u een bedrijfsunit voor uw onderneming in Heemstede nodig? Kies dan voor de service van Damo Selfstorage. Bij ons staan uw spullen gegarandeerd veilig in uw persoonlijke opslagbox. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Uw goederen veilig opgeslagen

In uw garagebox van Damo Selfstorage zijn uw spullen gegarandeerd veilig opgeslagen. Of het nu gaat om opslagruimte te huur voor meubelopslag, een winterstalling voor uw motor, of een bedrijfsunit voor uw bedrijf in Heemstede, u bent de enige die toegang heeft tot uw spullen. Ons pand wordt 24/7 bewaakt met camera’s, dus uw goederen worden goed in de gaten gehouden. Met uw persoonlijke toegangspas kunt u 7 dagen per week tussen 06:00 en 23:00 uur de tijdelijke opslag in. Bovendien staan uw spullen gegarandeerd droog en is onze opslagruimte verwarmd. Bent u dus in de omgeving van Heemstede op zoek naar tijdelijke inboedel opslag of een garage te huur voor meubelopslag of motorstalling? Dan kiest u Damo Selfstorage!

Nette bedrijfsunit in Heemstede bij Damo Selfstorage

Niet alleen particulieren zijn bij ons welkom, maar ook voor uw onderneming in Heemstede kan het ideaal zijn om een bedrijfsunit of opslagbox te huren. Heeft u bijvoorbeeld een webshop die goed groeit, en dus extra ruimte nodig om goederen op te slaan? Of staan al die archiefmappen van uw bedrijf enorm in de weg? Heeft u wellicht machines of gereedschappen waar u geen plek voor heeft? Dan is het huren van een garagebox de ideale oplossing! In onze self storage slaat u veilig en eenvoudig spullen op, en u kunt er altijd bij. Bovendien kunnen we voor ondernemers ook pakketten of goederen aannemen. Het huren van tijdelijke opslagruimte is dus ideaal!

opslagruimte heemstede

Service en persoonlijk contact

We vinden het altijd erg belangrijk om persoonlijk contact met onze klanten te houden. Er staat dan ook altijd iemand klaar die u kan helpen. Ook kunt u onze aanhanger, steekwagens of transportkarren voor een kleine vergoeding per dagdeel huren. En bent u een van onze vaste klanten in Heemstede, maar kunt u zelf uw goederen niet van en naar uw garagebox transporteren? Neem dan even contact op, in overleg helpen we u daar graag bij! Voor de huur van onze opslagruimte hanteren we een opzegtermijn van twee weken, ideaal dus. En blijkt u toch meer of minder ruimte nodig te hebben? Dat is niet erg, bij ons switcht u heel makkelijk naar een grotere of kleinere self storage box.

Neem contact met ons op voor opslag in Heemstede!

Wanneer u op zoek bent naar een garage, permanente opslagruimte of tijdelijke opslagruimte te huur in de buurt van Heemstede kiest u dus voor Damo Selfstorage. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact op door het formulier op de website in te vullen. U kunt ons ook per e-mail bereiken via info@damoselfstorage.nl of bellen op telefoonnummer 0252-250000. (Tijdelijke) opslagruimte huren in de omgeving van Heemstede doet u bij Damo Selfstorage!