Tijdelijke opslag in Haarlem

Heeft u inboedel opslag, veilige motorstalling of meubelopslag nodig in Haarlem en omgeving? Of zoekt u voor uw bedrijf in Haarlem een bedrijfsunit? Dan gaat u naar Damo Selfstorage! We zorgen altijd voor de beste service en persoonlijke aandacht. Uw spullen slaat u bij ons makkelijk en veilig op. Neem contact op voor meer informatie!

Veilige opslagruimte huren

U weet bij ons zeker dat uw spullen veilig zijn in uw persoonlijke garagebox. U bent de enige die toegang heeft tot uw opslagbox, of het nou gaat om een bedrijfsunit voor uw onderneming in Haarlem, opslagruimte te huur voor meubelopslag, of een winterstalling voor uw motor. U heeft 7 dagen per week tussen 06:00 en 23:00 uur toegang tot uw opslagbox met uw persoonlijke toegangspas. Bovendien is ons pand voorzien van camerabewaking; uw spullen zijn dus goed beveiligd! Ook staat alles gegarandeerd warm en droog. Zoekt u dus tijdelijke inboedel opslag, motorstalling of een garage te huur voor meubelopslag? Kies voor Damo Selfstorage!

Opslagruimte voor uw bedrijf

De huur van opslagruimte of een bedrijfsunit is ook voor uw onderneming in Haarlem ideaal. Misschien heeft u voor uw webshop meer opslagruimte nodig, heeft u in uw kantoorpand in Haarlem geen plek meer voor het archief van de bedrijfsadministratie of heeft u als zzp’er allerlei machines en gereedschappen die u niet iedere dag nodig heeft. Opslagruimte huren is dan de ideale oplossing! U slaat in onze self storage alles veilig en eenvoudig op, en u kunt er altijd makkelijk bij. Bovendien kunnen we voor ondernemers ook pakketten en goederen aannemen! Als u opslagruimte voor uw bedrijf in Haarlem zoekt, kiest u dus ook voor Damo Selfstorage!

opslagruimte haarlem

Altijd een helpende hand bij Damo Selfstorage

We vinden persoonlijke aandacht enorm belangrijk, en daarom staat er dan ook altijd iemand klaar om u te helpen. U kunt bovendien onze aanhanger, steekwagens of transportkarren huren tegen een kleine vergoeding. We hanteren voor de huur van opslagruimte een korte opzegtermijn: deze is twee weken. U zit dan dus niet te lang vast aan tijdelijke opslagruimte die u niet nodig heeft! En blijkt u toch meer of minder ruimte nodig te hebben? Geen probleem, u wisselt makkelijk van self storage box. In overleg helpen we onze vaste klanten ook met het vervoeren van spullen van en naar de garagebox. Goede service dus!

Neem contact op

Als u een garage te huur zoekt in Haarlem en omgeving kiest u dus voor de service van Damo Selfstorage! Neem contact met ons op via het formulier op de website, mail naar info@damoselfstorage.nl of bel naar 0252-250000. Voor tijdelijke opslag in Haarlem gaat u naar Damo Selfstorage!