Uw spullen netjes opgeslagen

Misschien heeft u spullen over van een verhuizing, zoekt u een goede winterstalling voor uw motor of heeft u extra opslagruimte voor uw bedrijf nodig. Huur dan een garagebox bij Damo Selfstorage! We verhuren al sinds 2014 met veel plezier onze opslagruimtes in Hillegom. We zorgen altijd voor nette en opgeruimde garageboxen waar u zich op uw gemak voelt en waar uw spullen veilig opgeslagen kunnen worden. Neem contact op voor meer informatie!

Een veilige garagebox

Als u bij Damo Selfstorage een garagebox huurt bent u verzekerd van een veilige opslag. Onze opslagboxen zijn verwarmd en droog, en het pand is voorzien van 24-uurs camera’s. Uw spullen worden dus goed bewaakt. Met de persoonlijke toegangspas bent u de enige die uw garagebox kan betreden. U heeft 7 dagen per week tussen 06:00 en 23:00 uur toegang. Wanneer u een garagebox wilt huren gaat u dus naar Damo Selfstorage.

Ook voor uw bedrijf de ideale oplossing

Niet alleen particulieren hebben baat bij het huren van een opslagbox; ook voor bedrijven kan het een perfecte oplossing zijn. Heeft u bijvoorbeeld een webshop waarvoor u niet alle handelswaar in huis kwijt kunt? Of heeft u als zzp’er gereedschap dat u niet iedere dag gebruikt, en dat in de weg staat? Kies dan voor het huren van een garagebox! Uw goederen zijn bij ons in goede handen. Bovendien kunnen we voor ondernemers ook pakketten of goederen aannemen! Een ideale oplossing voor u als ondernemer dus.

opslagruimte damo selfstorage

Geweldige service bij Damo Selfstorage

We vinden persoonlijk contact met onze klanten ontzettend belangrijk. Samen maken we onze self storage een prettige plek. Bovendien staat goede service altijd bovenaan ons prioriteitenlijstje. Er is altijd wel iemand om u te helpen als dat nodig is, en tegen een kleine vergoeding zijn onze steekwagens, transportkarren en aanhangers te huur. We rekenen bij de huur van de garagebox een opzegtermijn van maar twee weken, zodat u niet onnodig vast zit aan opslagruimte die u niet meer nodig heeft. Als u toch meer of minder ruimte nodig heeft kunt u bij ons heel makkelijk switchen naar een grotere of kleinere garagebox.

Makkelijk contact opnemen

Wilt u ook opslagruimte bij ons huren? Of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Vul hiervoor het formulier op de website in, dan hoort u zo snel mogelijk van ons. U kunt ons ook een mail sturen via info@damoselfstorage.nl. Liever telefonisch contact? Bel dan naar 0252-250000. Een nette en veilige garagebox huurt u eenvoudig bij Damo Selfstorage!