Nette garage te huur

Zoekt u voor uw inboedel, motorstalling of als extra opslagruimte voor uw bedrijf een garage te huur? Kies dan voor de service van Damo Selfstorage. Al sinds 2014 verhuren we onze opslagruimtes in Hillegom. Samen met u zorgen voor opgeruimde garageboxen waar u zich comfortabel voelt. Kom gerust een keer langs of neem contact op voor meer informatie!

Uw spullen veilig opgeslagen

Als u kiest voor een garage bij Damo Selfstorage zijn uw spullen gegarandeerd veilig. Onze opslagboxen zijn droog en verwarmd, en ons pand is voorzien van 24-uurs camerabewaking. Uw spullen of voertuigen worden dus goed in de gaten gehouden. En met de persoonlijke toegangspas bent u echt de enige die uw garage kan betreden. Dat kan overigens 7 dagen per week tussen 06:00 en 23:00 uur. Als u een garage te huur zoekt kiest u dus voor de storage oplossingen van Damo Selfstorage!

Ideale bedrijfsunits

Onze garageruimte is te huur voor particulieren en bedrijven. Misschien heeft u een webshop waarvoor u niet meer alle handelswaar in huis kwijt kunt, of heeft u gereedschap dat u niet iedere dag gebruikt. Kies er dan voor om een garage te huren! Alles wordt bij ons gegarandeerd veilig opgeslagen. En wist u al dat we voor u als ondernemer ook pakketten of goederen aannemen? Een ideale oplossing dus!

opslagruimte damo selfstorage

Altijd de beste service bij Damo Selfstorage!

We vinden een persoonlijke benadering ontzettend belangrijk. En samen maken we van onze self storage een plek waar u zich op uw gemak voelt. Goede service staat bij ons centraal: er is altijd iemand aanwezig om u te helpen, en onze steekwagens, transportkarren en aanhanger zijn te huur tegen een kleine vergoeding per dagdeel. Voor onze garage te huur rekenen we een korte opzegtermijn van twee weken. U zit dus nooit vast aan opslagruimte die u niet meer nodig heeft. Wanneer u toch meer of minder ruimte nodig heeft switcht u bij ons heel makkelijk naar een grotere of kleinere garage.

Neem contact met ons op!

Wilt u ook een nette garage huren? Of wilt u meer weten over de opslagruimtes die we te huur aanbieden? Neem dan contact met ons op! Vul eenvoudig het formulier op de website in, dan hoort u zo snel mogelijk van ons. U kunt ook een e-mail sturen naar info@damoselfstorage.nl of ons telefonisch bereiken via 0252-250000. Een garage te huur met de beste service vindt u bij Damo Selfstorage!