Opslagruimte in Bennebroek huren

Zoekt u betrouwbare self storage in Bennebroek? Bel dan Damo Selfstorage! Samen met u zorgen we voor een nette en schone garagebox die veilig is en prettig voelt. Of u nu als particulier, zzp’er of ondernemer een bedrijfsunit of garage te huur zoekt, Damo Selfstorage staat voor u klaar. Wilt u meer weten over onze service? Neem dan gerust contact op!

Veilige self storage

Uw spullen staan bij ons altijd veilig opgeslagen. Of u nu winterstalling voor uw motor zoekt, meubelopslag wilt of een bedrijfsunit huurt, alleen u heeft toegang! U krijgt een persoonlijke toegangspas waarmee u 7 dagen per week tussen 6 uur ‘s ochtends en 11 uur ‘s avonds toegang heeft tot uw opslagbox. Ons pand is voorzien van 24-uurs camerabewaking, dus alles wordt goed in de gaten gehouden! De opslagruimte is droog en verwarmd; dus uw goederen zijn onder de perfecte omstandigheden opgeslagen. Wilt u in Bennebroek dus een tijdelijke opslag voor uw inboedel? Zoekt u een garage te huur voor motorstalling? Of heeft u opslagruimte te huur nodig voor uw meubels? Dan gaat u dus naar Damo Selfstorage!

Nette zakelijke opslagruimte

Ook voor bedrijven in Bennebroek bieden we allerlei opslagoplossingen. Heeft u bijvoorbeeld een webshop die aan het groeien is en heeft u niet genoeg ruimte om al uw goederen op te slaan? Een bedrijfsunit of tijdelijke opslagruimte is dan de ideale oplossing! Een garagebox voor uw bedrijf in Bennebroek is niet alleen perfect om uw handelsgoederen op te bergen, maar is ook ideaal als u voor uw bedrijf veel archiefmappen moet bewaren die u niet meer in uw bedrijfspand in Bennebroek kwijt kunt. En ook als zzp’er kunt u perfect bij onze self storage terecht. Sla bij ons bijvoorbeeld gereedschappen of machines op die u niet iedere dag gebruikt. We kunnen voor u als ondernemer bovendien goederen en pakketten in ontvangst nemen! Ook voor bedrijven in Bennebroek is huur van tijdelijke opslagruimte bij Damo Selfstorage dus de perfecte oplossing!

opslagruimte bennebroek

De beste service

Bij Damo Selfstorage staat service altijd hoog in het vaandel. Voor een kleine prijs per dagdeel kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van onze aanhanger of andere transportmiddelen, zoals steekwagens of transport- en palletkarren. En natuurlijk is er altijd een helpende hand aanwezig! Bent u een vaste klant in Bennebroek, maar kunt u niet zelf spullen van en naar uw box vervoeren? In overleg doen we dat ook graag voor u. We hanteren bovendien een korte opzegtermijn van twee weken. Dat is wel zo handig! Ook switcht u zonder problemen van een kleine naar een grotere opslagbox en vice versa.

Contact met Damo Selfstorage

Wilt u dus nette opslagruimte huren voor meubelopslag? Of zoekt u een goede winterstalling voor uw motor? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op de website in, dan hoort u snel van ons. Ook kunt u een mail sturen naar info@damoselfstorage.nl of bellen naar 0252-250000. Voor nette motorstalling, een bedrijfsunit of huur van opslagruimte in Bennebroek en omgeving gaat u naar Damo Selfstorage!