Referenties

 

We stellen het erg op prijs als hier een reactie wilt achterlaten. Alvast bedankt!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Damo Selfstorage
Average rating:  
 26 reviews
by Mike van Dam on Damo Selfstorage

Hele fijne mensen die echt met je meedenken en mee werken
Goed toegankelijk karretjes gratis te gebruiken naar je opslag
Ik raad ze zeker aan, en als ik het nog eens nodig heb.
Kom ik zeker terug

by Anouk on Damo Selfstorage

Wij kunnen Damo Sefstorage van harte aanbevelen. Ze denken mee en bieden oplossingen, zijn flexibel en erg klantvriendelijk. Prettige communicatie en keurige opslagruimtes.
Wij hebben ook gebruik gemaakt van de mobile containers om een periode te overbruggen i.v.m. een verbouwing aan ons nieuwe huis. Containers werden keurig op tijd geleverd en na een belletje binnen een half uur weer opgehaald! Heel erg fijn!

by A. Bareman on Damo Selfstorage

Vriendelijke mensen die bereid zijn om met je mee te denken. Keuze in opslagruimtes is groot, bovendien nette ruimtes en 24/7 toegankelijk. Prijs/kwaliteit-verhouding vind ik erg goed. Hier spreekt een tevreden klant en ik raad Damo zeker aan!

by Wim Mathot on Damo Selfstorage

Mooie nette goed verlichte storage in diverse afmetingen, veilig en 24 uurs toegankelijk

by Bianca on Damo Selfstorage

Fijne opslag! Je kan naar je opslag wanneer het jouw uitkomt door middel van de keys. Droog en verwarmd... Echt een aanrader. Was er echt mee geholpen.
Fijne mensen..

by Jeroen Duineveld on Damo Selfstorage

Gedurende de tijd tussen verkoop van mijn oude huis en het opleveren van mijn nieuwbouwhuis heb ik 3 maanden de spullen gestald bij Damo. Het was ideaal. Omdat mijn huurperiode viel tijdens de zomermaanden heb ik niet kunnen checken of het goed verwarmd werd, maar wel gevoeld dat ook bij warmte buiten het binnen lekker koel is. Je kan er elke dag terecht, met het pasje voor de roldeur en de sleutel van je box ben je altijd in staat bij je spullen te komen (behalve in de nacht). De grote entree biedt ruimte voor een auto, waardoor je bij slecht weer je spullen 'indoor' kunt verhuizen. Met de handige wagentjes hoef je weinig te tillen van auto naar box.

by Frido Elshout on Damo Selfstorage

Wij hebben i.v.m. een verhuizing een paar maanden een box gehuurd. Dat is ons zeer goed bevallen. Klantencontact is vriendelijk, de ruimte is verwarmd, schoon en goed bereikbaar. Alle facaliteiten zijn aanwezig om het in- en uitruimen van de box je makkelijk te maken.
Damo zal ik zeker aanraden aan mensen die opslagruimte zoeken in de Bollenstreek!

by arjen on Damo Selfstorage

Vanwege een verhuizing naar Hillegom hadden we in 2018 tijdelijk opslagruimte nodig. De opslagruimte is bij DAMO prima verzorgd. Goede voorwaarden, uitstekende service en zeer vriendelijk en behulpzame bedrijfsleiding. Een aanrader. Zal er later wellicht weer eens een opslagruimte huren.

by Erwin van IJzendoorn on Damo Selfstorage

Wij huurde een box van januari 2018 tot en met juli 2018 in verband met een verhuizing. Sympathieke eigenaren, ruime en schone boxen, prima openingstijden, voldoende parkeerplek, ruime lift en alle afspraken werden nagekomen. Aanbeveling waard

by chris on Damo Selfstorage

Super storage space. Easy access, clean, tidy and staff who were always helpful whenever needed. Can well recommend.

by Brouwer on Damo Selfstorage

Wij huurde een box van juli 2017 tot en met december 2017 in verband met een verhuizing. Sympathieke eigenaren, ruime en schone boxen, prima openingstijden, voldoende parkeerplek, ruime lift en alle afspraken werden nagekomen. Aanbeveling waard!

by Marianne on Damo Selfstorage

Wij hebben van februari tot november een grote en aansluitend een kleine opslagruimte gehuurd.
Omdat wij tijdelijk in Noordwijk woonden, en steeds heen en weer reden tussen Haarlem en Noordwijk, was dit de ideale plek voor ons! Daarbij kwam nog dat alles perfect geregeld is. Mooie, ruime en schone opslag boxen, en prima parkeerplek voor de deur. Duidelijke uitleg, zeer ruime openingstijden, zeer sympathieke eigenaren. Ook hebben wij gebruik gemaakt van de aanhanger die per dagdeel te huren is, en voor een heel schappelijk prijsje. Hiermee konden we in een keer het grootste deel verhuizen. Wij raden iedereen aan om naar Damo te gaan! Dank voor deze goede ervaring!

by Helen on Damo Selfstorage

Vanwege verbouwing van de benedenverdieping hebben we onze spullen voor 2 maanden opgeslagen. Een prima oplossing. Goed bereikbaar, schoon en netjes, karretjes staan ter beschikking. Over het meedenken en de vriendelijkheid van de medewerk(st)ers zijn we meer dan tevreden. Na opzegging volgt er tevens een snelle afhandeling. Damo selfstorage zullen we zeker aanbevelen!

by Catsclusive on Damo Selfstorage

Inmiddels huren we al 2,5 jaar een opslagruimte voor onze webshop bij Damo Selfstorage.
Begonnen met een kleine box en daarna doorgestroomd naar een grotere box.
Iedereen is heel meedenkend en flexibel.
Pakketten of pallets die voor ons bezorgd worden staan altijd netjes voor onze box.
De ruimte is schoon en netjes en diverse karretjes staan ter beschikking om te gebruiken.
Kortom wij zijn zeer tevreden en raden Damo Selfstorage ten zeerste aan als je (tijdelijke) opslagruime nodig hebt.

by Fam. Van Dijkman on Damo Selfstorage

8 maanden hebben wij Damo gehuurd. Met een erg prettig klantcontact weet Damo zich te onderscheiden van andere opslaglocaties. Er wordt met je meegedacht en waar het kan stellen ze zich zeer flexibel op. Openingstijden zijn zeer ruim. Voor een goede, schone en veilige opslag raden wij Damo Selfstorage te zeerste aan.

by Roland on Damo Selfstorage

Wij hebben de opslag tijdelijk gehuurd en zijn bijzonder tevreden over eigenlijk alles in , om en over de opslagruimte, de openingstijden, bereikbaarheid, de huurkosten en de eigenaren van DAMO selfstorage. De eigenaren zijn er bijzonder in geslaagd om voor een reeele huurprijs een zeer goede opslagruimte te creeeren.

by Marc on Damo Selfstorage

Ik ben erg tevreden over de selfstorage. De prijs is lager dan het gemiddelde in de omgeving, er worden veel verbeteringen doorgevoerd en er wordt met je meegedacht. Wij hebben 8 maanden naar alle tevredenheid de opslag gehuurd en indien we weer opslag nodig hebben komen we hier zeker terug!

by Ramon on Damo Selfstorage

Wij zijn zeer tevreden over de service van Damo. Alles was keurig in orde, ziet er allemaal netjes uit. Overal is aan gedacht. De ruimtes zijn goed bereikbaar, ruime openingstijden. En een prima prijs. Iedereen die een opslagruimte zoekt, kunnen we Damo zeker aanraden.

by Richard Duin on Damo Selfstorage

Mooie schone boxen in verschillende maten beschikbaar. Steeds zeer vriendelijk te woord gestaan, meedenkend en flexibel. Aanhanger, karretjes e.d gratis te gebruiken. Echt super service.
Als we weer een keer extra opslagruimte nodig hebben, komen we zeker terug.

by Nick Beekman on Damo Selfstorage

Wij hebben per direct opslagruimte moeten huren i.v.m. een opslag tekort inboedel en bedrijfsmaterialen. Ik was zeer gecharmeerd van de flexibele instelling en klantvriendelijkheid van het personeel dat rondliep. Verhuur periode was kort en na afloop was alles netjes en snel afgerond

by Peter on Damo Selfstorage

Wij huren twee boxen bij Damo selfstorage en zijn zeer tevreden.

ze stellen zich flexibel op en denken met je mee naar een goede oplossing. De prijs ligt net iets onder de prijs hier in de regio.Deze klant is zeer tevreden.

by Pieter van Klaveren on Damo Selfstorage

Jammer, geen 6 sterren beschikbaar. Ruimtes, in verschillende volumes, zijn 24/7 prima toegankelijk. Je kunt komen en gaan zoals het je zelf uitkomt. Hanger en hulpmiddelen staan vrij ter beschikking. Een aanrader voor ieder die tijdelijk of voor langere tijd opslag ruimte zoekt.

Bedankt Damo voor deze prima service.

by Daphne on Damo Selfstorage

Ik zou jullie aan iedereen aanraden. Vriendelijke mensen, perfecte service en alles wordt netjes afgehandeld. Heel erg tevreden, bedankt!

by Higson on Damo Selfstorage

Wij hebben een half jaar gebruikt gemaakt van opslagruimte bij damo en we zijn zeer tevreden.

Het contact verliep soepel en het zijn mooie ruimtes voor niet al teveel geld.

De gratis aanhanger voor de klanten is een super service!

Ik kan ze zeker aanraden!!

by Eelco Elshout on Damo Selfstorage

Een echte aanrader, vriendelijke mensen, goede beveiliging, service is perfect!! Je spullen staan gegarandeerd en veilig opgeslagen bij Damo Selfstorage. Wat vooral een goede service is is dat je gratis een aanhangwagen tot je beschikking hebt, echt helemaal top die service. Eelco Elshout, Hillegom

by Elma on Damo Selfstorage

Beste medewerkers Damo selfstorage, Voor enkele maanden zocht ik opslag om dierbare spullen veilig op te slaan. Tot mijn grote vreugde vond ik, hier in Hillegom een vertrouwd adres. De kennismaking met jullie was prima: vriendelijk, serieus en bevlogen met allerlei ontwikkel plannen. De ruimte was direkt beschikbaar, super schoon en dag en nacht bereikbaar. Ook is er een grote overdekte aanhanger beschikbaar voor klanten. En in “de loods” zoals ik het altijd noemde zijn handige karretjes om naar de box te rijden. Ik kan en zal jullie zeker aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen die een veilige, droge en betrouwbare plek zoeken voor hun waardevolle spullen. Veel dank en succes met alle spannende ontwikkel plannen. Elma, Hillegom.